Wat is voetreflexologie?

Op de voeten liggen de kleiner geprojecteerde beelden van de lichaamsdelen, de reflexzones. Door op de reflexzones te werken lokken we een reactie uit in het overeenstemmend orgaan. Alle lichaamsdelen en organen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden.

Door o.a. emoties, stress, biochemische belasting, verkeerde voeding, littekens na een operatie of trauma’s kunnen organen te veel belast worden en kunnen ze hun specifieke beweging (elk orgaan heeft zijn eigen beweging = de motiliteit) verliezen, waardoor disfuncties kunnen optreden. Een belaste zone vertoont afzettingen zoals o.a. kristallen.

Voetreflexologie gaat: Behandeling causale voetreflexiologie

Wat is Causale voetreflexologie?

An De Mulder is de grondlegster en bezielster van de Causale voetreflexologie. Haar nauwe samenwerking met viscerale en biochemische osteopaten bracht haar tot specifieke inzichten en verbanden.

De causale voetreflexologie:

Causale voetreflexologie = een complementaire zorg, wij stellen geen diagnoses. Daarvoor is de arts bevoegd.

Reflexologie baby's

Tijdens een zwangerschap gebeuren er héél wat veranderingen in het vrouwelijk lichaam zowel fysisch, hormonaal als emotioneel.

De bevalling is zowel voor de mama als voor de baby héél intens.

Er treedt vaak een disbalans op die via Causale reflexologie al van na de geboorte hersteld kan worden.

Door gebruik te maken van hele zachte aanrakingen op de reflexzones stimuleren wij het herstellend vermogen van het babylichaampje.

Babyreflexologie wordt toegepast bij reflux, constipatie, aanhoudend huilen, buikkrampjes, etterende oogjes, hoofdpijnen, immuniteitsproblemen, verstoord slaappatroon,…

Reflexologie bij kinderen

Er wordt in deze tijd van onze kinderen heel wat verwacht.

Kinderen krijgen vaak te kampen met allerlei angsten , concentratieproblemen, woedeaanvallen, spijsverteringsproblemen, stoelgangsproblemen, bedplassen, nachtmerries,…

Met Causale reflexologie werken we naar een optimalisering van de motorische en psychische ontwikkeling van het kind en zorgen zodoende voor homeostase.

Als ouder wenst iedereen dat het kind zich goed in zijn vel voelt!

Zowel bij baby’s als bij kinderen zien we héél vlug resultaat.

Aarzel niet om vrijblijvend verdere informatie te vragen.
Telefonisch: 0496 534101
Mail: info@hadassa.be